Naši tretmani

Service Details

Što je to triplex masaža i kojim osobama je namijenjena?

Tretmani triplexom spadaju u masažu, koja uz pomoć masažnih vlakana i zračnih jastučića postiže poboljšanje cirkulacije i pruža opuštajuću masažu nogu.

Pritiskom i masažom živčanih završetaka i određenih točki na stopalima, aktivira se rad gotovo svih organa u tijelu i time poboljšava funkcioniranje čitavog organizma.

Ovo je tretman koji se prije svega preporučuje osobama sa lošom cirkulacijom, starijoj populaciji kojoj je neophodno zagrijavanje stopala, kao i ženama koje često nose visoke potpetice i pate od kroničnog bola u nogama.

Ovim uređajem eliminirate grčeve, trnjenje nogu, ublažavate stres I anksioznost te ujedno uživate u potpunoj relaksaciji. Nakon petnaestominutnog tretmana tijelo postaje svježije, odmornije i puno energije.

Upotreba triplex masažera je veoma jednostavna. U sjedećem položaju, stopala se postave u otvore masažera i uključi se željena minutaža i funkcija. U našem ugodnom ambijentu ovaj tretman pružit će vam jedinstveni osjećaj relaksacije, uz ugodu i spremnost da nakon ovakve masaže sa lakoćom zakoračite u novu svakodnevicu .