Naši proizvodi

Kardio laser

KARDIO LASER je uređaj koji emitira laserske zrake niske frekvencije od 650 nm. I prvenstveno djeluje unutar krvnih žila.


Uz pomoć laserske energije proizvodi se lipoprotein-lipaz, koji razgrađuje masti u krvi i na takav način ubrzava cirkulaciju.


Osnovna primjena ovog aparata je poboljšanje kardiovaskularnog sistema, smanjenje šećera, masti u krvi i normalizacija krvnog tlaka.


Cardio laser karakterizira i njegova jednostavna upotreba. Uređaj se postavi na zglob lijeve ruke, a sonda se povezuje sa jednom od nosnica te se podešava željena minutaža.

Oxygen koncentrator

Uređaj koji uz pomoć svojih Integriranih dijelova odnosno kompresora, ventila, molekularnih sita (kolona) i tanka odvaja kisik od dušika te se na takav način dobija kisik čistoće preko 90 %.


Vrlo je jednostavan za uporabu i potpuno pouzdan. Ima LCD zaslon s lako čitljivim podacima pomoću kojeg se lako upravlja s uređajem u svijetlim i tamnim prostorima.


Uređaj posjeduje infracrveni daljinski upravljač s kojim se povećava ili smanjuje vrijeme trajanja rada , regulira jačina protoka te vrši funkcija paljenja i gašenja.

Triplex

Triplex je profesionalni uređaj za masažu ekstremiteta, koji se sastoji od masažnih valjaka i zračnih jastuka. Uključivanjem aparata I podešavanjem funkcije i jačine, masažer relaksirajuće djeluje na na živčane završetke i određene točke na stopalima.


Ovaj proizvod, pored osnovne funkcije masaže ima i dodatni infracrveni grijač koji ugodno zagrijava hladne noge. Uređaj posjeduje i dodatne masažne jastuke kako za stopala, tako i za ruke što osigurava duboku vensku masažu i za gornje ekstremitete.


Nakon prvog tretmana poboljšava se cirkulacija, osjetno se primjećuje odsustvo bola kao i harmonija čitavog organizma.

Limfni drenažer

Limfni drenažer je uređaj za presoterapiju, koji uz pomoću specijalnih navlaka za ekstremitete i odnosom kompresije i dekompresije omogućuje tijelu prirodnu cirkulaciju limfe.


Aparat je veoma jednostavan za upotrebu. Specijalne navlake navuku se na noge I uključi željena jačina. Uz pomoć ovog uređaja na najzdraviji i najugodniji način, riješit ćete se problema sa venskom cirkulacijom,te sa bolnim i otečenim nogama i ujedno ćete se relaksirati i pojačati imuno sistem.